Скільки себе памятаю, завжди любила випікати і радувати чимось смачненьким своїх рідних. І під час однієї сімейної вечері, мені на той час було 48 років, оголосила всім домочадцям, що відтепер я буду випікати торти на замовлення.
У мене була чітко сформована мета, і щоб її досягти, потрібно було знайти професіонала, у якого я змогла б навчитися. Після тривалих пошуків я знайшла школу - вона знаходилася у Воронежі, Росії, куди і поїхала на 5-денне навчання. Після цього навчалася у різних школах, у різних містах, і не тільки в Україні.
Коли я, як кулінар стала відомою у Полтаві, мене запросили провести мій перший майстер-клас на тему "Малазійська техніка квітів" у ролі вчителя. Я навчала дівчат робити квіти із крему і коли виклала фото з навчання в інтернет, організатори з інших міст, побачивши мої роботи, почали запрошувати до свого міста для проведення майстер-класу.
Після 2 років інтенсивних подорожей містами України і проведення майстер-класів я зібрала потрібну суму для відкриття власної кулінарної студії і для закупки необхідного інвентаря. І у 2018 році у Полтаві зявилася кулінарна студія "Цитрус".
Унікальність і цінність нашої студії - це якісні продукти: ми ніколи не дозволимо собі підмінити масло на спред, а мигдаль - на грецькі горіхи; це неповага і нелюбов до свого клієнта. Місія нашої студії - донести людям, що вони можуть смачно готувати в домашніх умовах із магазинних продуктів і робити викладку, як у ресторані. У цьому немає нічого складного.