Додайте|додавайте| нарізаний гіркий шоколад в гарячу олію, залиште на 2 хвилини.
Після цього часу, перемішайте масу до гладкого шоколадного соусу, охолодіть.
У мисці злегка збийте яйця. Додати апельсиновий екстракт, свіжу очищену цедру з 2-х апельсинів, цукор, змішайте.
Додайте|додавайте| шоколадний соус, охолоджений до кімнатної температури, змішайте в чаші міксера. Насипте борошно, змішане з розпушувачем.
Вилийте шоколадну масу у форму розміром 30 х 20 см, змащену олією і присипану мукою|борошном| або застелену пергаментним папером.
Покладіть зверху шматочки апельсинового шоколаду чи цукати.
Випікайте при 160 ° C, без конвекції, протягом 25 хвилин. Паличка, вставлена в тісто, може бути вологою, але на ній не повинно бути слідів сирого тіста.
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь c политикой конфиденциальности