Апельсиновий Брауні

Інгредієнти:

  1. 80 гр вершкового масла
  2. 300 гр чорного шоколаду
  3. 3 великі яйця
  4. 2 чайні ложки апельсинового екстракту або 2 столові ложки апельсинового лікеру
  5. свіжа цедра з 2 апельсинами
  6. 220 гр цукру
  7. 100 гр пшеничного борошна
  8. ½ чайних ложки розпушувача
  9. Апельсиновий шоколад або цукати

Приготування:

  1. Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
  2. Розтопіть масло у сотейнику, видаліть з вогню.
  3. Додайте|додавайте| нарізаний гіркий шоколад в гарячу олію, залиште на 2 хвилини.
  4. Після цього часу, перемішайте масу до гладкого шоколадного соусу, охолодіть.
  5. У мисці злегка збийте яйця. Додати апельсиновий екстракт, свіжу очищену цедру з 2-х апельсинів, цукор, змішайте.
  6. Додайте|додавайте| шоколадний соус, охолоджений до кімнатної температури, змішайте в чаші міксера. Насипте борошно, змішане з розпушувачем.
  7. Вилийте шоколадну масу у форму розміром 30 х 20 см, змащену олією і присипану мукою|борошном| або застелену пергаментним папером.
  8. Покладіть зверху шматочки апельсинового шоколаду чи цукати.
  9. Випікайте при 160 ° C, без конвекції, протягом 25 хвилин. Паличка, вставлена ​​в тісто, може бути вологою, але на ній не повинно бути слідів сирого тіста.