Запрошую вас на ПРАКТИЧНИЙ триденний інтенсив! Спочатку на вас чекає теоретична частина про бісквіти, креми та прошарки! На учасників курсу чекає збірка понад 30 рецептур!
А потім ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА:
1️⃣ ТРИ ВИДИ ТОРТІВ ✔️Червоний оксамит з ніжним крем-чизом Гренадін і малиновим конфі та ганашем ✔️Екзотик з кокосовим бісквітом, кокосовим кремом та прошарком манго-маракуйа ✔️Шоколадний (шифоновий бісквіт) з шоколадною намелакою, горіховим пралине та банановою карамеллю ☝️Всі торти задекоруємо різними видами декору і зберемо ЧОТИХОРЯСНИЙ (з фальшярусом) торт
2️⃣ДВА ВИДИ БЕНТО-ТОРТІВ ✔️Чорний ліс ✔️ Естерхазі
3️⃣Торти у стаканчику CAKE TO GO ✔️ Лимон-полуниця ✔️Вишневий трюфель
4️⃣ МАКАРОН на італійській мерензі ✔️Техкарта на 10 НАЧИНОК ✔️Зберемо ТОРТ-МАКАРОН
5️⃣КАПІЙКИ ✔️Ванільні з лимонним курдом та меренгою ✔️Шоколадні з карамеллю та крем-чизом
6️⃣ РУЛЕТИ ✔️ Меренговий з малиною та ніжним кремом ✔️ Шоколадно-вишневий
7️⃣ПАВЛОВА ✔️ТОРТ з манго-маракуйа ✔️ТІСТЕЧКО з полуничним кулі та ніжним вершковим кремом
1️⃣3️⃣ МАРШМЕЛЛОУ ✔️Шокобомбочки ☝️Також на вас чекає темперування шоколаду та декор з нього ☝️ Робота з ізомальтом ☝️Робота з вафельним та рисовим паперами Інші види декору в прикрасі наших виробів
⚠️Курс у Полтаві проходитиме 3 повні дні з 9 до 18 годин!!!
Усі учасники будуть задіяні у процесах приготування десертів та всі приготовані десерти діляться між учасниками.
⚠️Після закінчення МК видається СЕРТИФІКАТ про проходження МК!
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь c политикой конфиденциальности