Навчиться робити начинку з ягід, щоб вони залишалися цілими в пирозі, а не перетворювалися на кашу!
Приготуємо найніжніший ванільний крем для запікання з ягодами!
На МК ми приготуємо різні варіації та смаки пирогів!
Також зробимо для них гарну прикрасу!
ДРУГИЙ БЛОК - КИШІ та ЧИЗКЕЙКИ Програма МК:
КИШ з креветками у вині!
Ми приготуємо тісто - бризе та алкогольні креветки для начинки!
У кишах найголовніше смачна заливка, а в мене вона чудова!
ЧИЗКЕЙК з домашнім сиром, бринзою, в'яленими томатами, песто та моцарелою! А для чізкейку ми приготуємо тісто - сабле з паприкою, куркумою та італійськими травами!
ДРІЖЖОВИЙ ЛИСТКОВИЙ пиріг КАПОНАТА з баклажанами! Ми приготуємо дріжджове листкове тісто з ц/з борошна та начинку із сезонних овочів!
ТРЕТІЙ БЛОК
КУЛЕБЯКА з лососем на шпінатній подушці з карамелізованою цибулею і вершковою морквою
ДВА ШОКОЛАДНИХ ТАРТА
Фісташка-персик
Слива-шоколад-сир Дор Блю
Дивіться також
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь c политикой конфиденциальности