Зефірний день

440,00
грн.
А ви знаєте легенду Зефіра? ЗЕФІР – це ім'я давньогрецького бога західного вітру. Вітру сильного та могутнього! Існує легенда, що саме він подарував людям рецепт цього ніжного та воістину божественного десерту на знак вибачень за свої руйнування! Друзі, про зефіра вже стільки сказано та написано, в інтернеті безліч рецептів! АЛЕ, є одне АЛЕ – це вдосконалені технології приготування!
  • А ще ми поговоримо про Альбумін, для чого він все-таки потрібен, хоч трохи!
  • І про ПЕКТИН, чому зефір може бути маслянистим і погано збиватися!
  • Про ЦУКАР - скільки його потрібно, чому не можна зменшувати і чим можна замінити!
  • Згадаймо і про АГАР, скільки його потрібно і як перерахувати, якщо він у вас іншої сили!
  • Також ми зробимо самі НЕТАЮЧУ цукрову пудру, яка додасть вашому зефіру ПЛЮШОВІСТЬ!
  • Як правильно робити цитрусовий зефір і як білок впливає на його структуру!
  • Ще на вас чекає дуже смачне розсипчасте ПЕЧЕННЯ для ЗЕФІРОСЕНДВИЧА, який ми зробимо!
  • Зробимо Зефір у РІЖКУ і ще раз поговоримо про шоколад, затемперуємо його і залазимо наші ріжки, а ще зробимо глазур ГУРМЕ!
  • І звичайно ж, як же без квітів! Я вкотре покажу дуже докладно і напевно все ж таки зніму додатково відео з відсадки ТРОЇНИ!

Ну нарешті ми дісталися до смаків, вони повірте НЕЗВИЧНІ ТА ДИВУВАЛЬНІ!
  • Груша, ваніль, волоський горіх та сир Дор Блю
  • Чорна смородина-кава
  • Слива-волоський горіх
  • Це ті смаки, які ми приготуємо, а в подарунок вам підуть ще смаки
  • Персик - ром Бакарді
  • Грейпфрут - Мартіні
  • Хурма-волоський горіх (дізнаєтеся як правильно приготувати з хурми пюре)
Дивіться також