Креми та прошарки і не тільки в торт

370,00
грн.
Дорогі друзі, провела МК ВСЕ про торти і посипалися питання щодо кремів та прошарків.
Підготувала вам таку базу кремів, з якими працюю сама і на їх основі ви зможете фантазувати до безкінечності.

Тож як кажуть, поїхали

  • Основа основ-КРЕМ АНГЛЕЗ!

Також ми розберемо, як на основі цього крему отримати:
  • КРЕМ-ДИПЛОМАТ
  • КРЕМ-МУССЛІН
  • КРЕМ-НАМЕЛУ
  • КРЕМ-ЧИЗ НА ВЕРШКАХ. Я розповім, як на базі класичного крем-чизу, зробити шоколадний, кавовий, карамельний, цитрусовий, ви зможете самі зробити улюблений вам смак!

Розберемо що таке Ганаш і як його правильно приготувати.

Вас чекають:
  • Збитий ганаш на темному шоколаді для складання
  • МАЛИНОВИЙ ГАНАШ для прошарку
  • ГАНАШ МАНГО-МАРАКУЙЯ

А також на вас чекають ПРОШАРКИ в торт. Звичайно ж це КАРАМЕЛЬ, Желе ШАМПАНСЬКЕ-МАЛИНА. Ще на вас чекають ЯГІДНІ ПРОШАРКИ

Ми розберемо чим відрізняється КУЛИ від КОМПОТЕ і приготуємо їх обидва

І звичайно ж як без подарунків
Ви отримаєте рецептури з детальним описом додатково на такі прошарки, а на МК ми теоретично їх розберемо:
  • Бананова та імбирна карамель
  • Курди
  • Хрумке пралині
Дивіться також