Дорогі друзі, провела МК ВСЕ про торти і посипалися питання щодо кремів та прошарків. Підготувала вам таку базу кремів, з якими працюю сама і на їх основі ви зможете фантазувати до безкінечності.
Тож як кажуть, поїхали
Основа основ-КРЕМ АНГЛЕЗ!
Також ми розберемо, як на основі цього крему отримати:
КРЕМ-ДИПЛОМАТ
КРЕМ-МУССЛІН
КРЕМ-НАМЕЛУ
КРЕМ-ЧИЗ НА ВЕРШКАХ. Я розповім, як на базі класичного крем-чизу, зробити шоколадний, кавовий, карамельний, цитрусовий, ви зможете самі зробити улюблений вам смак!
Розберемо що таке Ганаш і як його правильно приготувати.
Вас чекають:
Збитий ганаш на темному шоколаді для складання
МАЛИНОВИЙ ГАНАШ для прошарку
ГАНАШ МАНГО-МАРАКУЙЯ
А також на вас чекають ПРОШАРКИ в торт. Звичайно ж це КАРАМЕЛЬ, Желе ШАМПАНСЬКЕ-МАЛИНА. Ще на вас чекають ЯГІДНІ ПРОШАРКИ
Ми розберемо чим відрізняється КУЛИ від КОМПОТЕ і приготуємо їх обидва
І звичайно ж як без подарунків Ви отримаєте рецептури з детальним описом додатково на такі прошарки, а на МК ми теоретично їх розберемо:
Бананова та імбирна карамель
Курди
Хрумке пралині
Дивіться також
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь c политикой конфиденциальности