Друзі, ви любите листкову випічку, тільки справжню, ароматну з вершковим маслом, а не на цьому жахливому маргарині, яка скрізь продається? Повірте, накатати листкове тісто не становить особливих труднощів, якщо знати всі тонкощі замісу тіста і правильної розкочування! Так що озброюйтеся качалками і гайда до мене на МК! А давайте катати тісто в унісон - я кататиму тісто у себе в студії, а ви у себе на кухні! А ще ми будемо смажити, варити і тушити і ваша кухня наповниться ароматами бекону та часничку!
Програма МК:
Листкове бездрожжеве тісто
На його основі ми приготуємо:
Кулеб'яку з лососем на подушці із вершкових овочів та шпинату
Листкові пиріжки зі шкварками, картоплею та карамелізованою цибулею
І це тільки солона випічка! А ще на вас чекають ДЕСЕРТИ з листкового тіста!
Ми приготуємо:
Мільфей
Яблучні трояндочки
Грушу у тісті
Малинове серце
Вушка
У мене є шикарна книга ТАРТИ-СОНЦЕ і ТАРТИ-КВІТИ, а черга до неї ніяк не доходить. Так ось я виберу 2 найкрутіші рецепти і їх ми приготуємо на МК
Дивіться також
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь c политикой конфиденциальности