Крем-брюле - знаменитий французький десерт із карамельною скоринкою! Він такий ніжний та смачний, що часом зупинитися просто неможливо!
Є деякі секретики та тонкощі приготування цього ангельського десерту! Запрошую вас на МК, на якому ми розберемо всі тонкощі приготування, а ще спечемо шоколадний торт із прошарком із крем брюле та карамелі!
Я цим тортом реально змогла здивувати своїх замовників, що вже чого тільки не бачили і не пробували! Ну що, гайда дивуватись!
На МК ми приготуємо:
Запечений ванільний крем брюле
Холодне Апельсинове
Шоколадно-карамельний торт із кремом
Дивіться також
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь c политикой конфиденциальности