МАЙСТЕР-КЛАС «БАГАТОШАРОВІ ТОРТИ»

1950,00
грн.
Показую нову технологію тіста на заварній основі — м’яке та еластичне, ідеально тримає форму в багатошарових тортах

Готуємо три види коржів:
• шоколадні
• карамельні
• ванільні

І збираємо 4 повноцінні торти:
— Strawberry Шарман (полуничний крем + конфітюр + маскарпоне)
— ChocoШар (шоколадна начинка + маскарпоне)
— Карамельне Капучіно (солона карамель + кавовий хрусткий ганаш + шоколадний крем)
— Тропічний Поцілунок (манго-маракуя + маскарпоне)
• 4 подарункові рецепти:
Мигдалевий Подих, ChocoCher, Снікерсoff, Фісташковий Поцілунок
• 2 креми для декору: білково-заварний і крем
Дивіться також