Мрієте навчитись грузинській кухні, тоді вам до нас!
ХІНКАЛІ - одна з найвідоміших страв кавказької кухні, в яку просто неможливо не закохатися! Ніжне, немов перо, тісто, покладене у формі химерного мішечка. Усередині пряне м'ясо та бульйон, насичений ароматами спецій та зелені.
А ХАЧАПУРІ по аджарськи - це пористе повітряне тісто, але з хрусткою скоринкою зверху. Сир, якому немає кінця, плавиться, створюючи сирне павутиння. Тісто вбирає вершкові аромати, а жовток доповнює ніжним, делікатним смаком.
На МК ми розберемо всі тонкощі приготування цих двох надзвичайно смачних страв!
Дивіться також
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь c политикой конфиденциальности