Мрієте навчитись грузинській кухні, тоді вам до нас!
ХІНКАЛІ - одна з найвідоміших страв кавказької кухні, в яку просто неможливо не закохатися! Ніжне, немов перо, тісто, покладене у формі химерного мішечка. Усередині пряне м'ясо та бульйон, насичений ароматами спецій та зелені.
А ХАЧАПУРІ по аджарськи - це пористе повітряне тісто, але з хрусткою скоринкою зверху. Сир, якому немає кінця, плавиться, створюючи сирне павутиння. Тісто вбирає вершкові аромати, а жовток доповнює ніжним, делікатним смаком.
На МК ми розберемо всі тонкощі приготування цих двох надзвичайно смачних страв!
Дивіться також
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності