Меренгові рулети під заморозку

420,00
грн.
840,00
грн.
Онлайн МК Меренгові рулети під заморозку — технологія, нюанси, стабільний результат

Підходить: Для домашніх кондитерів та тих, хто працює на замовлення


ШО ВХОДИТЬ В ОНЛАЙН МК

*Гайд по замораживанню і розморожуванню рулетів
*Таблиця смаків
*Основа рулету:
• Рецепт стабільної меренги для рулету
• Тонкощі випікання (температура, час, деко, пергамент/силіконовий килимок)

Приготування ПʼЯТЬ ВИДІВ МЕРЕНГИ:
  • Французька БЕЗ ЦУКРУ
  • Швейцарська
  • Шоколадна
  • Ягідна
  • Мармурова

Приготування ПʼЯТИ СМАКІВ Рулетів які входять до уроку:
  • Тірамісу
  • Манго-маракуйя
  • Черний ліс
  • Полуниця-Маскарпоне
  • Рулет без цукру з полуницею

КОНСТРУКТОР НАЧИНОК за допомогою яких ви зможете зложити рулет зі своїм улюбленим смаком
  • Бабл гам
  • Базовий ягідний крем
  • Рафаелло
  • Манго-маракуйя-полуниця
  • Карамель банан (карамельний крем чиз)
  • Пряний мандарин
  • Полуничний йогурт
  • Манговий мохіто
  • Фісташка малина ( фісташковий меренговий корж)


Бонусний блок
• Меренговий рулет БЕЗ ЦУКРУ
• ЗЕФІР БЕЗ ЦУКРУ

ЗНИЖКА -50% ДІЯ до10 травня!
Дивіться також