Назад
Меренгові рулети під заморозку
420,00
грн.
840,00
грн.
Забронювати місце
Онлайн МК Меренгові рулети під заморозку — технологія, нюанси, стабільний результат
Підходить:
Для домашніх кондитерів та тих, хто працює на замовлення
⸻
ШО ВХОДИТЬ В ОНЛАЙН МК
*Гайд по замораживанню і розморожуванню рулетів
*Таблиця смаків
*Основа рулету:
• Рецепт стабільної меренги для рулету
• Тонкощі випікання (температура, час, деко, пергамент/силіконовий килимок)
Приготування ПʼЯТЬ ВИДІВ МЕРЕНГИ:
Французька БЕЗ ЦУКРУ
Швейцарська
Шоколадна
Ягідна
Мармурова
Приготування ПʼЯТИ СМАКІВ Рулетів які входять до уроку:
Тірамісу
Манго-маракуйя
Черний ліс
Полуниця-Маскарпоне
Рулет без цукру з полуницею
КОНСТРУКТОР НАЧИНОК за допомогою яких ви зможете зложити рулет зі своїм улюбленим смаком
Бабл гам
Базовий ягідний крем
Рафаелло
Манго-маракуйя-полуниця
Карамель банан (карамельний крем чиз)
Пряний мандарин
Полуничний йогурт
Манговий мохіто
Фісташка малина ( фісташковий меренговий корж)
⸻
Бонусний блок
• Меренговий рулет БЕЗ ЦУКРУ
• ЗЕФІР БЕЗ ЦУКРУ
ЗНИЖКА -50% ДІЯ до10 травня!
Дивіться також
Left
Right
Ім*я
Телефон
Ваш email (необов*язково)
Ваш коментар (необов*язково)
Надіслати заявку
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності