Запрошую вас на МК на якому ви навчитеся його готувати! Уся випічка виробів буде дріжджова! Але завдяки пулішам, опарам і заваркам вона буде тривалого бродіння, тим самим вона буде ароматніша і смачніша!
На МК ми приготуємо:
САМІТИ- це турецький бублик, але ми його приготуємо під свій лад і смак!! Я думаю багато хто з вас пам'ятають бублик - як же ми їх любили! На жаль, їх зняли з виробництва, але ми їх повернемо в наш асортимент випічки!
СІЛЬСЬКИЙ ХЛІБ з льоном та часниково-цибульним конфі
ЦИБЛЕВО-ЧАСНИКОВ КОНФІ, яким з нами поділилася шеф-кухар із Києва! Його можна і в хлібиць додавати і просто так є - це СМАКОТА!!
МОЛОЧНИЙ ХЛІБ ХОККАЙДО - це хліб як найніжніша хмарка А це це ідеальне тісто для СІННАБОН
ЧІАБАТТА з оливками та помідорками
ПРОВАНСЬКИЙ ХЛІБ із сиром та оливками і звичайно ж з прованськими травами
ХАЛА - нам вона більш відома, як коса-плетінка! Це базове тісто, з яким ви можете грати і готувати з нього і булочки, і кіски, та ще й з різними наповненнями та смаками. Це ми всі обговоримо на МК
ХРУСТКІ ПІВМІСЯЦІ - їх можна робити як з начинкою, так і без
ПІСОЧНІ ДРІЖДЖОВІ КРЕДЕЛІ СОЛОДКІ З карамелізованим мигдалем СОЛЕНІ з прованськими травами та копченою сіллю
СВЕРДЛОВСЬКІ БУЛОЧКИ - ці булочки з часів ще радянського союзу! Шаровані, солодкі, ароматні та з солодким посипанням зверху!
При оплаті МК до початку майстер класу, діє знижка 50%
Дивіться також
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь c политикой конфиденциальности