Цей медівник — справжня знахідка для тих, хто цінує час і бездоганний результат. Жодного розкатування тіста, ніякої зайвої мороки — просто готуємо тісто, заливаємо у форму й випікаємо. Ідеальна текстура, насичений медовий смак та мінімум зусиль.
У цьому майстер-класі ви отримаєте:
покроковий рецепт тіста медівника, який не треба розкачувати
4 професійні креми, що ідеально поєднуються з медовими коржами
Класичний ПЛОМБІР Крем ПІД ЗАМОРОЗКУ КАРАМЕЛЬНИЙ КАВОВИЙ 10 авторських варіантів начинок — від класики до сучасних смакових поєднань
BAILEYS-MOKKO
ЧОРНА СМОРОДИНА-ШОКОЛАД
ГЛІНТВЕЙН
ТІРАМІСУ
ФІСТАШКА- МАЛИНА
КАРАМЕЛЬНИЙ
ШОКОЛАДНИЙ З КАМАМБЕРОМ
МАРАКУЙЯ
РОМОВИЙ
НОВОРІЧНИЙ МАНДАРИН
Ці рецепти підходить як для домашнього використання, так і для комерції — швидко, стабільно та смачно.
Майстер-клас буде зрозумілим навіть новачкам, але й досвідчені кондитери знайдуть для себе нові техніки та ідеї.
ЗНИЖКА -70% ДІЯ до10 травня!
Дивіться також
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності