Ось настало тепло, з'явилася полуничка і як обійтися без Павлової та Меренгового рулету, таких ніжних та повітряних з ароматними ягідками та найніжнішим кремом?
Запрошую вас на Онлайн МК, на якому ми поговоримо про МЕРЕНГ, як її правильно збивати, як сушити, чому вона тече і як її зберігати?
Ми приготуємо:
ДЕСЕРТ Павлова
Меренговий рулет
ПИРОЖЕНЕ "пір'ячко"
Меренга на паличці
Покажу як правильно зробити та зібрати меренговий КРОКЕНБУШ, який радуватиме всіх гостей на будь-якому святі. І як же без ПОДАРУНКІВ? Вас чекає рецепт самого що ні є СПРАВЖНЬОГО КИЇВСЬКОГО ТОРТУ
Дивіться також
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь c политикой конфиденциальности