Макарон від А до Я

550,00
грн.
Дорогі друзі, запрошую вас на ДВОХДНЕВНИЙ ІНТЕНСИВ! На МК ми розберемо всі тонкощі приготування цього примхливого, але водночас дуже смачного десерту!

Програма МК:
  • Макарон на Італійській мерензі
  • Макарон на ФРАНЦУЗЬКІЙ МЕРЕНЗІ (до речі я закохалася в цю техніку і тепер працюватиму на ній)
  • ШОКОЛАДНИЙ макарон (на МК ви дізнаєтеся на якій мерензі краще робити макарон і які пропорції какао використовувати без шкоди для макаронажу)
  • ФУНДУЧНИЙ макарон (у нього теж свої особливі пропорції та рецептура)
  • ВЕГАНСЬКИЙ макарон та ВЕГАНСЬКІ НАЧИНКИ ТЕХКАРТУ з рецептурою ДВАДЦЯТИ НАЧИНОК!

На МК ми розберемо техніку приготування ганашей та смакових доповнень для начинок!

Також ми розберемо лінійку барвників, якими краще вифарбовувати та отримувати яскраві та насичені кольори!

Ви отримаєте ТЕХКАРТУ з повним описом процесу виготовлення, ВІДЕО з МК!

Дивіться також