Це не просто десерти — це нове дихання в сучасному кондитерстві! Я зняла приготування 10 смаків кейкбоксів з новими кремами, текстурами і смаковими поєднаннями, які точно здивують навіть найвибагливіших. 💛
🎓 У цьому майстер-класі: – кожен десерт має свою родзинку – рецепти універсальні: можна робити і кейкбокси, і повноцінні торти
Цей інтенсив підходить ✅ для власників кав’ярень професійних та домашніх кондитерів
СМАКИ KEЙК БОКСІВ
ШОКОЛАДНА ГОСТРА СПОКУСА - кейкбокс із вогником, дуже яскравий — з характером! Поєднання вишні, чілі й шоколаду звучить пристрасно, трохи зухвало й дуже спокусливо. Брауні з чизкейком, вишня, чілі та ніжний шантильї
LOTUS - МАЛИНА - поєднання карамельного смаку Lotus і яскравої малини — це щось між затишком і свіжістю! Линцерське печиво, карамельний крем з печивом Lotus, малиновий крем та малинове компоте
МОЛОЧНИЙ ЧАЙ УЛУН & ПЕРСИК- й улун — витончено, атмосферно й апетитно! Одразу переносимся у світ чайної церемонії з ароматами літа. Шк з карамельним ганашем і персиковим гелем, карамельний крем на улуні, рисовий пудинг і персикове компоте
ШОКОЛАДНИЙ «PICNIC” - по мотивам батончика - це вже справжній десертний атракціон! Тут усе: горіхи, родзинки, вафлі, хрумкі кульки, солона карамель… Дуже багатий, насичений і одночасно грайливий смак. Печиво з родзинками, молочний і шоколадний креми, солона карамель, хрумкий горіхово-вафельний шар і покриття темним шоколадом з родзинками та горіхами
ТІРАМІСУ З ХАРАКТЕРОМ - благородне вино Марсала, ніжний маскарпоне, насичене смородинове конфі та хрусткий Oreo — от прям сучасний twist на італійську класику. Чорна смородина, орео, маскарпоне та Марсала — для тих, хто любить не просто десерт, а історію
ПОЛУНИЧНИЙ МАНГО-РАЙ - свіжий, яскравий смак. Ідеально передає літній настрій і тропічний смак! Бісквіт з топленим молоком, полуничне і мангове компоте, йогуртовий полуничний крем — літня свіжість у кожному кусочку
TWIX - МРІЯ — легко, смачно і відразу викликає асоціації з улюбленим смаком! Пісочна хрумка основа, вершкова карамель і ніжний шоколадний ганаш — класика в новому форматі
КІНДЕР КОРОЛЬ- по мотивам батончика Kinder King! Яскравий, смачний й одразу викликає емоцію. Ідеально передає багатошаровий, солодкий настрій десерту. Вафельна сендвіч-основа, вершковий крем, шоколадна начинка, крихта та карамель — як улюблений батончик, тільки ще смачніше!
БАНОФІ ПАЙ- затишно, солодко і по-домашньому, але з тією карамельною нотою, що робить його розкішним! Пісочне печиво, солона карамель і ніжний банановий заварний крем — теплий смак, у який хочеться повертатись
ДУБАЙСЬКА НАСОЛОДА + «арабська казка в шоколаді» Шоколадний бісквіт, вершкове просочення, фісташково-тахінна начинка з тістом катаїфі, фісташковий крем і шоколадне покриття — східна розкіш у кожному шарі
Ніжний БОНУС - ЇСТІВНА КВІТКА — це не просто декор, а маленький витвір їстівного мистецтва!
Створена в молді з любов’ю, вона додає естетики, ніжності й трішки магії кожному десерту.
📦 Усе, що треба для старту — вже в цьому курсі! Відеуроки записані в зручному форматі з доступом назавжди! Є група підтримки, де ви зможете задати питання по приготуванню
Дивіться також
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності