Цей десерт один з найпопулярніших рецептів в Америці, звідки він і родом! Насправді брауні - це щось середнє між багатим шоколадним пирогом і сухим печивом! Брауні можна їсти відразу гарячим, особливо з морозивом! Його гаряча серединка розтікається і в поєднанні з холодним морозивом це блаженство! Але він може охолонути і ви легко його поріжете і зможете взяти з собою на перекус, а також дати дітям до школи, адже від шоколаду вони точно не відмовляться! А ще він дуже добре підходить як корж-основа для десертів мусів, спробуйте і ваші замовники його точно оцінять!
На МК ми приготуємо 3 види брауні
на чорному шоколаді
молочному шоколаді
БЛОНД БРАУНІ на білому шоколаді
А рецептурник ви отримаєте з 30 дивовижними рецептами, де ви, звичайно ж, знайдете для себе улюблені
Дивіться також
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь c политикой конфиденциальности