У мене – ШИФОНОВИЙ, усі мої учні це знають! Його можна зробити з будь-яким смаком і він щоразу грає новими фарбами! На другому місці звичайно ж СУПЕРШОКОЛАДНИЙ – він для тих, хто любить шоколад у шоколаді! З цим бісквітом теж можна погратися і він може перетворитися на АПЕЛЬСИНОВИЙ, ЛИМОННИЙ, ЛАВАНДОВИЙ, та взагалі у будь-якій, який Ви тільки подумаєте собі смак!
Ну і завершує трійку ЧЕРВОНИЙ Оксамит! На його основі я роблю ФІСТАШКОВИЙ, він незрівнянний!
Так що на МК на вас чекає диво смаку! А у вас завжди виходять ідеальні бісквіти, ні? Тоді вам точно потрібно на цей МК! На ньому ми розберемо всі тонкощі приготування та помилки!
Ми спечемо три бісквіти:
Шифоновий - ніжний, в міру вологий, найкапризніший з бісквітів, але він того вартий!
Також я розповім як на базі шифонового бісквіту зробити шоколадний, кавовий та цитрусовий!
Супершоколадний – вологий, насичений бісквіт, який стане вашим фаворитом! На базі цього бісквіту я розповім як пограти зі смаками та зробити апельсиновий – вологий, яскравий із насиченим смаком
Червоний оксамит, улюблений, масляний, з ноткою какао!
Також я розповім як на базі червоного оксамиту зробити фісташковий бісквіт! І звичайно ж ПОДАРУНКИ Ви отримаєте ТЕХКАРТУ ще з П'ЯТЬЮ неймовірними смаками (морквяний, фініковий, медовий, горіховий, банановий)
Дивіться також
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь c политикой конфиденциальности